Je kunt ook terecht voor een zinnig gesprek

Naast de individuele yogabegeleiding kun je ook met mij in gesprek.

Tijdens mijn werkzaamheden als Haptotherapeut kreeg ik vaak te horen dat ik de spijker op de kop sloeg, of goed de kern van de vraagstelling kon oppakken.

Lang en geduldig luisteren zijn niet mijn kwaliteiten, maar dat kun je ook als een voordeel zien (het helpt ons om tot de kern te komen)…. .ik heb ook niet veel woorden nodig om je verhaal te horen.

Ik ben goed getraind in het waarnemen en zie en voel daardoor ook veel door lichaamstaal. Verder durf ik je een spiegel voor te houden en je te confronteren zonder dat er een oordeel bij is. De bron van mijn communicatie is een diep gevoel van liefde en respect voor de worsteling om mens te zijn en het verlangen je in contact te brengen met een liefdevol deel in jezelf.

Belangrijk tijdens deze gesprekken is het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. (we gaan het over jou hespiegelbben en niet over anderen). Volgens mij is het leven een stuk leuker en makkelijker als je met liefde en zonder oordeel naar jezelf kan kijken.

In mij eigen proces en in de yoga en haptonomie opleiding heb ik verschillende manieren gevonden om daar te komen. Via het gesprek, via lichamelijke oefeningen en via lichaamstaal kan ik je helpen te voelen en bewust te worden waar je zelf tegenhoud. Door dit te doorzien en er zonder oordeel naar te kijken kan je dit uiteindelijk loslaten.

De kosten voor deze ontmoetingen zijn € 55,- per uur . Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je me op maandag, dinsdag en woensdag overdag bereiken op tel.: 0522-785199, via e-mail: yoga@hetgeheel.nl .

 

Reageren is niet mogelijk.